Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev

TTH UNGDOM: TRÆNERROKADE OG STYRKELSE AF SAMARBEJDET MED HH90

11. marts 2019
TTH UNGDOM: TRÆNERROKADE OG STYRKELSE AF SAMARBEJDET MED HH90

58-årige Lars Dalhoff rokerer fra U17 2 i TTH Ungdom og bliver i stedet ny træner for U15 pigerne i moderklubben, HH90. Derved styrkers samarbejdet med HH90. Emilie Krogh bliver ny træner for U17 2.
- I TTH Ungdom ønsker vi en stærk relation og samarbejde med moderklubberne, og derfor har vi valgt at støtte op omkring denne trænerrokade. Lars Dalhoffs tiltræden hos U15 pigerne i HH90 betyder, at vi har ansat Emilie Krogh som ny U17 2 pige træner. Hun skal sammen med Lars Dalhoff fremadrettet sikre et stærkt samarbejde mellem netop U17 2 og U15 pigerne, siger Talentchef Anders Thomsen.

Lars Dalhoff har været ansat som lektor på VIA University College, Holstebro i over 20 år. På arbejdspladsen har han undervist i kroppens anatomi med et primært fokus på fysisk aktivitet for børn, unge og ældre. De faglige undervisningskompetencer har han i en længere årrække kombineret med håndbolden, hvor han bl.a. i 11 år har haft det primære ansvar for Holstebro Elitesport.
Den stærke faglige og personlige profil får HH90 nu glæde af:
- Jeg glæder mig til at skulle træne U15 pigerne hos HH90. Det er en spændende årgang og jeg er sikker på at der venter mange gode træningstimer forude, siger Lars Dalhoff, som glæder sig til at sætte sit præg i HH90:

- I HH90 skal vi øve os på at være inkluderende og ikke ekskluderende. Dermed ikke sagt, at vi har været det før; men vi skal fremadrettet have et større fokus på at der skal være plads til alle når vi snakker ungdomshåndbold. Talenter, som kan nå langt, er naturligvis vigtige at have fokus på, men der skal også være plads til dem som bare vil håndbolden for sjov og få de sociale relationer.

Den nye pige i klassen:
- I de samtaler vi havde med Emilie, stod det hurtigt ret tydeligt, at vi her har med et spændende trænertalent at gøre; og som uden tvivl bliver et stort aktiv til såvel arbejdet omkring U17 pigerne, men også i samarbejdet med Lars Dalhoff og U15 pigerne i HH90. Så da muligheden for at tilknytte Emilie og styrke samarbejdet mellem TTH Ungdom og HH90 opstod, var vi ikke i tvivl, siger Talentchef Anders Thomsen.
Emilie Krogh glæder sig til at blive en del af trænerteamet i HH90 og TTH Ungdom.
- Med dette klubskifte har jeg taget et skridt op ad trænerstigen. Jeg ser frem til at være en del af et spændende trænerteam med mange kompetente folk og ikke mindst den sparring der er mulighed for at få i trænergruppen. Tankerne bag og strukturen i TTH Ungdom tiltaler mig meget, og jeg glæder mig til at arbejde i et talent miljø, hvor udvikling af det hele menneske og samarbejde på tværs af årgangene er i høj fokus, udtaler Emilie Krogh.

Fokus på det underliggende arbejde i moderklubberne og pleje af vores fødekæde.
En udviklingsstep i HH90 bliver ifølge Lars Dalhoff, at man skal have mere fokus på individet.
- Træningen i HH90 skal ikke blot være hold baseret, men også fokusere på den individuelle person.
Det er meget vigtigt at pointere, at holdet er en ting, men når vi snakker ungdomsspillere, er det lige så meget den enkelte spiller, som er interessant, siger Lars Dalhoff og uddyber:

- At vinde et mesterskab i en U15 række, er selvfølgelig flot og noget vi skal være stolte af, men hvis det er på bekostning af at vi mister 5-6 spillere fordi vi spiller for smalt, så er det nok ikke sådan vi skal gøre tingene. Det handler om at vi finder en sund balance, hvor alle kan trives i HH90 ungdomsrækkerne, siger Lars Dalhoff.
For de dygtigste talenter i HH90 vil der komme en større vejledning til hvordan man når steppet videre til Holstebro Elitesport og TTH Holstebro.
- I HH90 træningsmiljøet ønsker vi at der fremadrettet skal skabes en større vejledning og guidning til, hvordan man opnår at blive en del af Holstebro Elitesport eller TTH Holstebro, siger Lars Dalhoff og uddyber:

- U15, U17 og U19 årgangene i HH90 skal gerne fungere som en udviklings-rugekasse for TTH Holstebro. Det er sådan vi skaber de næste lokale talenter som kan begå sig på liganiveau, og den proces skal vi være skarpere på, slutter Lars Dalhoff.
Lars Dalhoff tiltræder som U15 pige træner fra 1. August, mens Emile Krogh starter 1. Maj.


Om HH90
HH90 - Holstebro Håndbold 90 - er en sammenslutning fra 1990 af Holstebro KFUM og Holstebro HK, og har i dag ca. 530 aktive medlemmer, heraf 480 i ungdomsafdelingen.

Netop ungdomsafdelingen er hjertet i HH90, som kan byde på både bredde og elite. HH90 er moderklub til TTH Holstebros dame ligahold. HH90 er ligeledes en del af TTH Holstebros ungdomsafdeling som varetager hold i U-16 og U-18 rækkerne
kontakt
HH90  |  Riisagersvej 8  |  7500 Holstebro  |  22589735  |  ungdom@hh90.dk